Projecte Fluvià

He iniciat el projecte d'anar resseguint el curs del riu Fluvià. La visió de la vida al voltant del riu durant el seu curs des del naixement a la Vall d’en Bas fins a la mar als aiguamolls de l’Empordà, la diversitat de paisatge al llarg del recorregut: muntanya a la capçalera, el pas pels pobles i ciutats (Olot, Besalú, Bàscara, ...), l'agricultura, els aiguamolls a la desembocadura.

La diversitat cromàtica al paisatge durant l’any: Els verds de la primavera, els grocs de l’estiu, els vermells de la tardor, els marrons de l’hivern, la diversitat en la vida al seu entorn, les masies a la capçalera, els parcs urbans a les ciutats, les indústries, les centrals hidràuliques, els equipaments turístics.

Vestigis del passat: Encara hi podrem trobar antics molins, passeres, ponts, .... cal buscar-ho.

El treball durarà el seu temps, són 97 quilometres i no els vull fer en solitari. Hi estic anant-hi amb amics, amb els companys d'AconTrallum (en Raul, l'Eva, l'Iria i en Ferran), i d'altres fotògrafs que de ben segur donaran la seva visió del paisatge i de les persones. En definitiva de la vida al voltant d'aquest riu.

A mida que vagi evolucionant podreu seguir el treball en aquest blog i si hi voleu participar, ja ho sabeu, la porta és oberta, tant sols cal entrar-hi

dimarts, 14 de gener de 2014

Guitarres i orgonites

A tocar de Sant Mer hi viu en Xavier, multinstrumentista, professor de guitarra i música, amant de la música tradicional, restaurador de guitarres i instruments de corda en general. A més cuida l'entorn de l'ermita i fabrica orgonites, dispositius que absorbeixen i depuren les freqüències electromagnètiques d'aparells elèctrics (microones, mòbils, ordinadors/TV, antenes de telefonia, transformadors, etc).

Amb en Raul i la Iolanda hi varem passar un mati i sense saber com, ben aviat varem quedar envoltats de guitarres (clasica de 6 i 7 cordes), guitarres elèctriques, baix, mandola, mandolina, bouzuki, cavaquinho, sitar, sarod, oud, pandero, zurdo, ... Tot xerrant sobre energies, música i ho varem acabar tot comentant sobre les suposades esteles d'avions que en "realitat" son esteles químiques que queden al cel per causar mals a la població.

Tot ben a prop del nostre Fluvià.


4 comentaris:

 1. hehehehe al final hem conegut el ·Guitarreru"

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si Vadó. Una persona molt interessant i espera les properes entrades.

   Elimina
 2. Estàs fent tot un reportatge de vida seguint el fil conductor del Fluvià. Ja espero la propera entrada !

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aquesta és la intenció, però de moment tot està una mica desordenat. A veure si m'hi poso per posar-hi una mica d'ordre tant en el blog com en els treballs. Ara tinc moltes sortides per treballar.

   Elimina

El projecte està obert a la participació i els teus comentaris seran molt benvinguts.