Projecte Fluvià

He iniciat el projecte d'anar resseguint el curs del riu Fluvià. La visió de la vida al voltant del riu durant el seu curs des del naixement a la Vall d’en Bas fins a la mar als aiguamolls de l’Empordà, la diversitat de paisatge al llarg del recorregut: muntanya a la capçalera, el pas pels pobles i ciutats (Olot, Besalú, Bàscara, ...), l'agricultura, els aiguamolls a la desembocadura.

La diversitat cromàtica al paisatge durant l’any: Els verds de la primavera, els grocs de l’estiu, els vermells de la tardor, els marrons de l’hivern, la diversitat en la vida al seu entorn, les masies a la capçalera, els parcs urbans a les ciutats, les indústries, les centrals hidràuliques, els equipaments turístics.

Vestigis del passat: Encara hi podrem trobar antics molins, passeres, ponts, .... cal buscar-ho.

El treball durarà el seu temps, són 97 quilometres i no els vull fer en solitari. Hi estic anant-hi amb amics, amb els companys d'AconTrallum (en Raul, l'Eva, l'Iria i en Ferran), i d'altres fotògrafs que de ben segur donaran la seva visió del paisatge i de les persones. En definitiva de la vida al voltant d'aquest riu.

A mida que vagi evolucionant podreu seguir el treball en aquest blog i si hi voleu participar, ja ho sabeu, la porta és oberta, tant sols cal entrar-hi

diumenge, 8 de setembre de 2013

La resclosa d'Orfes

La resclosa d’Orfes va ser construïda a principis del segle XX per produir energia elèctrica, però avui està en desús i només serveix de pas per travessar el riu en algunes èpoques de l’any -convé ser prudent a l’hora de creuar la resclosa tant per l'aigua com per la molsa que et pot fer relliscar-.

Enguany ha estat una primavera prou molla i la visió que en varem treure ben plena d'aigua del mes de maig.

La resclosa  - Raul Aguilera

Saltant per les pedres
Reflexes - Raul Aguilera

4 comentaris:

 1. Publiques poc i bo,Jordi.Son molt guapes!

  Una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Jordi, en aquesta entrada hi han dues imatges de Raul Aguilera, un company d'un grup que fem sortides junts i que hem anomenat AconTrallum.

   Elimina

El projecte està obert a la participació i els teus comentaris seran molt benvinguts.