Projecte Fluvià

He iniciat el projecte d'anar resseguint el curs del riu Fluvià. La visió de la vida al voltant del riu durant el seu curs des del naixement a la Vall d’en Bas fins a la mar als aiguamolls de l’Empordà, la diversitat de paisatge al llarg del recorregut: muntanya a la capçalera, el pas pels pobles i ciutats (Olot, Besalú, Bàscara, ...), l'agricultura, els aiguamolls a la desembocadura.

La diversitat cromàtica al paisatge durant l’any: Els verds de la primavera, els grocs de l’estiu, els vermells de la tardor, els marrons de l’hivern, la diversitat en la vida al seu entorn, les masies a la capçalera, els parcs urbans a les ciutats, les indústries, les centrals hidràuliques, els equipaments turístics.

Vestigis del passat: Encara hi podrem trobar antics molins, passeres, ponts, .... cal buscar-ho.

El treball durarà el seu temps, són 97 quilometres i no els vull fer en solitari. Hi estic anant-hi amb amics, amb els companys d'AconTrallum (en Raul, l'Eva, l'Iria i en Ferran), i d'altres fotògrafs que de ben segur donaran la seva visió del paisatge i de les persones. En definitiva de la vida al voltant d'aquest riu.

A mida que vagi evolucionant podreu seguir el treball en aquest blog i si hi voleu participar, ja ho sabeu, la porta és oberta, tant sols cal entrar-hi

dilluns, 16 de setembre del 2013

Nedant pel Fluvià

De la llarga distància

La primera edició de la Travessia Tossols-Basil es remunta a l'any 1953 i és la festa major de la natació olotina -si més no del Club Natació Olot-. Cuses per categories i per edats, amb competició, travessia popular (poc nombrosa) i algun joc a l'aigua amb xíndries i ànecs.

L'aigua, freda i remoguda pel pas dels nedadors no ha estat obstacle per a que enguany hagin celebrat la seixantena edició. Tota una fita.

Amb la Iolanda varem seguir la prova dins del projecte a l'entorn del Fluvià.

Entrant a l'aigua











4 comentaris:

  1. Bon reportatge. M'agrada especialment la penúltima amb l'ànec participant també en la cursa!
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe... aquesta tot just es de la Iolanda, una molt bona fotògrafa amb qui vaig fer el reportatge junts.

      Elimina
  2. Desprès de veure aquest reportatge donen ganes de tirarse a l'aigua!!! Bona feina,Jordi.

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Jordi ... varem estar quasi mig any esperant la data.

      Elimina

El projecte està obert a la participació i els teus comentaris seran molt benvinguts.