Projecte Fluvià

He iniciat el projecte d'anar resseguint el curs del riu Fluvià. La visió de la vida al voltant del riu durant el seu curs des del naixement a la Vall d’en Bas fins a la mar als aiguamolls de l’Empordà, la diversitat de paisatge al llarg del recorregut: muntanya a la capçalera, el pas pels pobles i ciutats (Olot, Besalú, Bàscara, ...), l'agricultura, els aiguamolls a la desembocadura.

La diversitat cromàtica al paisatge durant l’any: Els verds de la primavera, els grocs de l’estiu, els vermells de la tardor, els marrons de l’hivern, la diversitat en la vida al seu entorn, les masies a la capçalera, els parcs urbans a les ciutats, les indústries, les centrals hidràuliques, els equipaments turístics.

Vestigis del passat: Encara hi podrem trobar antics molins, passeres, ponts, .... cal buscar-ho.

El treball durarà el seu temps, són 97 quilometres i no els vull fer en solitari. Hi estic anant-hi amb amics, amb els companys d'AconTrallum (en Raul, l'Eva, l'Iria i en Ferran), i d'altres fotògrafs que de ben segur donaran la seva visió del paisatge i de les persones. En definitiva de la vida al voltant d'aquest riu.

A mida que vagi evolucionant podreu seguir el treball en aquest blog i si hi voleu participar, ja ho sabeu, la porta és oberta, tant sols cal entrar-hi

diumenge, 6 d’octubre del 2013

Enganxes al Fluvià

El de Bàscara és un dels tres hipòdroms que existeixen a Catalunya, juntament amb Sènia i Vila-seca (Tarragonès). No obstant això, és l'únic que ofereix una programació continuada. Està situat al costat del Fluvià, sota el pont del tren d'alta velocitat (que el va tenir aturat tres anys per les obres) tot sortint de Bàscara en direcció a Esponellà.

Avui li he fet una visita tot aprofitant un concurs Club d’Enganxes de les Comarques de Girona hi ha celebrat.

Un equipament poc conegut -almenys per a mi- en un indret molt agradable al costat del riu, amb les aigues recollides per la resclosa de Bàscara, on compartien l'espai, carruatges i cavalls amb algun pescador de canya, passejants de diumenge i algun corredor tot fent footing.

Us deixo amb un tast de la competició ...








2 comentaris:

  1. La tercera és molt potent, amb molta força! mira que els hi he buscat, eh? però no l'hi trobo cap "pero" ;)
    salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home ... n'hi han de pero's !!!!
      Acostumat al meu paisatge, on sols es mou una fulla de tant en tant o l'aigua d'un riu, cavalls, carruatge, competició.... uffff n'hi han de pero's

      Gràcies per la teva visita Jordi

      Elimina

El projecte està obert a la participació i els teus comentaris seran molt benvinguts.